Diensten
L. van Dijk Oud Papier en Metalen b.v.

Bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen in Barneveld kunt u voor diverse diensten terecht.
Wilt u bijvoorbeeld een container laten plaatsen voor oud ijzer, metalen of oud papier? Vraag gerust een offerte aan!


Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons langs komen. Ons adres is Valkseweg 113 A in Barneveld. Hieronder leest u meer over de diensten van L. van Dijk Oud Papier en Metalen.

Direct advies? Bel naar 0342-41 66 43 Whatsapp 06-13470440

Oud ijzer en metalen bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen

BIJ ONS BRENGEN
Voor het inleveren van oud ijzer en metalen bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen gelden er dagprijzen. Wij beschikken over een weegbrug en een weegplaat. Per soort wordt er gewogen.

U kunt ons bellen, mailen of Whatsappen voor de actuele prijzen.

OPHALEN
Bij u op locatie kunnen wij containers plaatsen, waar u het materiaal in kan doen. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat en of een offerte voor het laten plaatsen van containers in de omgeving van Barneveld.

Vraag direct een offerte aan

Als opkoper van metalen zijn wij wettelijk verplicht elke aankoop te registeren. De volgende gegevens worden genoteerd: naam en adres aanbieder, datum, omschrijving materiaal en koopprijs. Bij contante betalingen van koper, koperkabel en koperlegeringen komt daarbij: nummer en type identiteitsbewijs van de aanbieder.


Wat nemen wij in?
Bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen kunt u oud ijzer, rood koper, geel koper, brons, aluminium, zink, lood, rvs, elektra kabels, grondkabels, aluminiumkabels, loodaccu's, elektromotoren, legeringen, computers, computeronderdelen, printplaten, wasmachines, drogers, afwasmachines inleveren.

Wat nemen wij NIET IN?
Koelkasten, vriezers, koelmachines, koelapparatuur, tv's, printers, en klein huishoudelijk apparatuur kunt u niet inleveren bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen.

OUD PAPIER EN KARTON BIJ L. van Dijk Oud Papier en Metalen

Oud papier en of karton brengen kunt u uiteraard tijdens onze openingstijden doen. Ook is het mogelijk om oud papier of karton op te laten halen door L. van Dijk Oud Papier en Metalen. Hiervoor wordt er een afzet- of vierwiel container geplaatst. Het tarief is afhankelijk van de aantal containers en ophaal locatie. Bel of mail ons voor advies op maat of een offerte.  

 

Welk oud papier nemen wij in?
L. van Dijk Oud Papier en Metalen accepteert kranten, tijdschriften, karton, drukwerk, archief, snippers, nieuw wit en andere soorten papier. Let op: we nemen géén restafval in.