Diensten
L. van Dijk Oud Papier en Metalen b.v.

Bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen in Barneveld kunt u voor diverse diensten terecht. Wilt u bijvoorbeeld dat we even langskomen om oud metaal of oud papier op te halen? Geen probleem!


Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons langs komen. Ons adres is Valkseweg 113 A in Barneveld. Hieronder leest u meer over de diensten van L. van Dijk Oud Papier en Metalen.

Direct advies? Bel dan naar 0342-41 66 43 Whatsapp 06-13470440

Oud ijzer en metalen bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen

Bij het in- en verkopen van oud ijzer en metalen hanteren we bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen dagprijzen of afgesproken tarieven. Wij beschikken over een weegbrug en een weegschaal. Per soort wordt er gewogen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor de actuele prijzen.

Bij u op locatie is het mogelijk om afzetcontainers en of metaalbakken te plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat of een offerte voor het laten ophalen van oud ijzer en metalen in de omgeving van Barneveld.

Vraag direct een offerte aan

Als opkoper van metalen zijn wij wettelijk verplicht elke aankoop te registeren. De volgende gegevens worden genoteerd: naam en adres aanbieder, datum, omschrijving materiaal en koopprijs. Bij contante betalingen van koper, koperkabel en koperlegeringen komt daarbij: nummer en type identiteitsbewijs van de aanbieder.


Wat nemen wij in?
Bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen kunt u oud ijzer, rood koper, geel koper, brons, aluminium, zink, lood, rvs, elektra kabels, grondkabels, aluminiumkabels, loodaccu's, elektromotoren, legeringen, computers, computeronderdelen, printplaten, wasmachines, drogers, afwasmachines inleveren.

Wat nemen wij NIET IN?
Koelkasten, vriezers, koelmachines, koelapparatuur, tv's, printers, en klein huishoudelijk apparatuur kunt u niet inleveren bij L. van Dijk Oud Papier en Metalen.

OUD PAPIER EN KARTON BIJ L. van Dijk Oud Papier en Metalen

Oud papier en of karton brengen kunt u uiteraard tijdens onze openingstijden brengen. Ook is het mogelijk om oud papier of karton op te laten halen door L. van Dijk Oud Papier en Metalen. Hiervoor wordt er een afzet- of vierwiel container geplaatst. Het tarief is afhankelijk van de aantal containers en ophaal locatie. Bel of mail ons voor advies op maat of een offerte.  


Welk oud papier nemen wij in?
L. van Dijk Oud Papier en Metalen accepteert kranten, tijdschriften, karton, drukwerk, archief, snippers, nieuw wit en andere soorten papier. Let op: we nemen géén restafval in.